бул.Александър Стамболийски 36
София ,
България
23.3171391
42.6975893
UserLikes
Име: ФОРМА Д
Адрес: София , бул.Александър Стамболийски 36
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.forma-d.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Подови настилки
Дейност:

Търговия с подови настилки, обзавеждане за баня и интериорен дизайн

Ключови думи: плочки, плочки за баня, вани, душкабини, формад

Сподели във Facebook




За нас

ФОРМА-Д ЕООД е основана през 1996 г. и е една от водещите фирми в търговията с подови настилки, обзавеждане за баня и интериорен дизайн на българския пазар.
ФОРМА-Д разполага с изключително богат асортимент на теракота и фаянс, гранитогрес, мебели и аксесоари за баня, смесители, хидромасажни вани, панели и кабини.
Фирмата е лидер в налагането на нови тенденции на изброените продукти на нашия пазар. В изложбените зали може да се запознаете с технологичния мрамор VENATTO, производство на испанската фабрика GRECOGRES, да научите предимствата на паркета от африканско дърво IROCO и APPA, както и много други стоки за интериора.
Залагайки на високото качество, ФОРМА-Д е избрала за свои партньори известни имена в света на керамиката и обзавеждането за баня, като испанските фабрики COLORKER, Azteca, GRECOGRES, Cosmic, SALGAR, за които фирмата има изключителните права на единствен и официален представител за България. Постоянни клиенти на ФОРМА-Д са множество архитекти и строителни фирми.
ФОРМА Д
През 2004 ФОРМА-Д отваря голям шоурум в гр. Пловдив. Той представлява 2000 м2 изложбена зала и собствена складова база. Там, както и в изложбения магазин в гр. София на бул. Стамболийски 36, може да се запознаете с пълната гама на предлаганите продукти, изложени на голяма площ и в реални размери, да се консултирате с дизайнерите за постигане на оптимални решения за вашата баня и интериор.С цел да задоволи изцяло клиентите си през 2008г. Форма Д отвори собствено дизайнерско студио. Новооткритото дизайнерско студио предлага идеи за цялостно обзавеждане и компютърна 3 D визуализация на проектите за вашият дом, офис, магазин, хотел или заведение.
Основните принципи, които ФОРМА-Д е приела в своята дейност - професионализъм, високо качество и коректност, я утвърждават като един от лидерите на българския пазар.

Желаем Ви приятно разглеждане на нашия сайт.

Моля свържете се с някои от офисите ни в София или Пловдив, за да получите пълна информация и цени на предлаганите продукти.
 
Открийте ни в Google+